Smart IPTV op FireStick / Android

Wéi installéiere mir Smart IPTV op FireStick #

Well mir de Smart IPTV op FireStick sideloaden, musse mir als éischt d'Sécherheetsoptioun aktivéieren Apps aus Onbekannte Quellen an de FireStick Astellungen. Follegt d'Schrëtt hei ënnendrënner:

LINK HEI

Wann Dir Apps vun Onbekannte Quellen aktivéiert hutt, kënnt Dir ufänken d'Smart IPTV App op FireStick ze installéieren. Hei sinn d'Schrëtt:

1- Gitt erëm op de FireStick Startschierm. Wann Dir do sidd, wielt d'Lupp / Lënsen Ikon an der ieweschter lénkser Ecke fir de Sich Fënster

2- An der Sichfenster sichen no der App geruff Downloader

Dëst ass d'App duerch déi mir Smart IPTV op FireStick sideloaden

Follegt d'Instruktioune déi um Bildschierm erschéngen an installéieren dës App

Installéiert Downloader App fir FireTV Stick #

Wéi installéiere ech Smart IPTV op Firestick 1
Smart IPTV op FireStick / Android 11

- Dir kënnt elo d'Downloader App opmaachen

Wann Dir et fir d'éischte Kéier ausféiert, ginn e puer Prompts ugewisen. Entlooss se andeems Dir déi entspriechend Optiounen wielt

Wann de folgende Bildschierm vun der App erschéngt, klickt op d'Textbox wou et scho ass 'http: //'

Wéi installéiere ech Smart IPTV op Firestick 2
Smart IPTV op FireStick / Android 12

4- Elo, typ einfach de folgende Wee / URL op dëser Popupfenster mat der onscreen Tastatur: https://dl.6iptv.com/

ODER, Dir kënnt och déi verkierzte Versioun tippen: dl.6iptv.com/

klickt OK