Setzt XtreamTV Plugin op Enigma / VU op

Aféierung: XtreamTV Plugin #

Den XtreamTV Plugin ass fir Apparater déi Enigma benotzen. Fir den XtreamTV Plugin ze installéieren, braucht Dir nëmmen e Laptop / Computer an en Enigma / VU Device.

Virdeeler vum XtreamTV Plugin ze benotzen #

• Séier Installatioun
  • Sendungen EPG
  • Gutt Perfomance

Wéi installéiere mir XtreamTV Plugin op Ärem Enigma Device #

• Schrëtt 1: Fir d'Installatioun vun der XtreamTV Plugin op Ärem Enigma Apparat, musst Dir de Programm kréien "Mastik”Op Ärem Laptop oder Computer als éischt, deen hei erofgeluede ka ginn:
  • Schrëtt 2: Nodeems Dir installéiert hutt "Mastik”Dir musst Äre Computer / Laptop mat Ärem Enigma Device mat engem LAN Kabel an Ärem Enigma / VU Device mat engem Monitor oder Fernseh verbannen. Fir eng Verbindung mat Ärem Apparat ze kréien, musst Dir d'IP Adress vun Ärem enigma / vu Gerät kréien a gitt se an de PuTTy als Host Numm. Dir musst och wielt Telnet.
YQpKlOW
Setup XtreamTV Plugin op Enigma/VU 14

• Schrëtt 3: Elo klickt Dir op Open a gitt Är Login Detailer. Standard soll et folgend sinn:
    • aloggen: root
    • Passwuert: [sollt kee sinn, am Standard, also dréckt w.e.g. just ENTER]
futti 2
Dëst ass e Beispill wéi et op Ärem Apparat ausgesäit. Elo hutt Dir eng Verbindung mat Ärem Enigma Apparat erfollegräich gemaach.
  • Schrëtt 4: Elo musst Dir erausfannen wéi eng Prozessorarchitektur Ären Apparat huet, fir déi richteg Versioun vum XtreamTV Plugin z'installéieren. Benotzt w.e.g. folgend Kommando:
    • manner / proc / cpuinfo

• Schrëtt 5: Fir den XtreamTV Plugin z'installéieren musst Dir de richtege Download Kommando fir Är Prozessorarchitektur wielen.
    • Kommando fir Mips32el:
    • Kommando fir Mipsel:
    • Kommando fir sh4:
    • Kommando fir armv7a:
    • Kommando fir oe25_arm:
    • Kommando fir oe25_mips:
  • Schrëtt 6: An der oberer rechter Ecke sollt eng MAC-ID sinn, déi mir brauchen fir Ären Apparat mat Ärer Linn ze verbannen. Et kann e puer Minutten daueren fir eis Är MAC-Adress z'aktivéieren, also sidd Gedold.
xtream Rätsel
Setup XtreamTV Plugin op Enigma/VU 15

Bedenkt w.e.g. datt wann Dir de Standort ännert (neit Appartement / neit Haus) oder en neien Internet Provider kritt, musse mir eventuell Är Mac-Adress nei aktivéieren.