Setup Set IPTV

SetIPTV Logo
Setup Set IPTV 16

Aféierung vu Set IPTV #

D'Set IPTV Uwendung kann op SAMSUNG Smart TV benotzt ginn mat Tizen OS, LG Smart TV mat WebOS an och op Android Apparater. Set IPTV bitt Iech e 7-Deeg gratis Test no der éischter Installatioun. Fir d'Set IPTV App voll z'aktivéieren, musst Dir eng eemoleg Bezuelung vun € 14.99 maachen. Fir Är MAC-Adress z'aktivéieren klickt HEI.

Virdeeler vum Set IPTV ze benotzen #

• Einfach Är IPTV Abonnement ze installéieren
  • Mächteg Video Encoder
  • Ënnerstetzung:
    • Benotzung vu M3U
    • Xtream-Coden

Wéi Setup Set IPTV #

M3U benotzen #

Nodeems Dir d'Set IPTV Uwendung op Ärem Apparat installéiert hutt, musst Dir Är MAC-Adress als éischt kréien. Klickt HEI fir Är Lëscht eropzelueden.

MAC ADRESS
Setup Set IPTV 17
  1. Input Är MAC-Adress an dësem Feld.
  2. Gitt Är M3U Verknëppung.
  3. Maacht dat erfuerdert Captcha.
  4. klickt schéckt.
NJaQnhp
Setup Set IPTV 18

Mat Xtream-Codes #

Fir d'Xtream-Codes API ze schaffen, braucht Dir e puer Saachen. All déi néideg Detailer, kënnen aus Ärem M3U extrahéiert ginn.

1. Gitt Är MAC-Adress an.
  2. Klickt op Xtream-Codes Infos.
  3. Gitt Xtream-Codes Info an.
  4. Klickt op Schécken.