Opriichten NET IPTV

Aféierung vun Net IPTV #

D'Net IPTV Uwendung kann op SAMSUNG Smart TV benotzt ginn mat Tizen OS, LG Smart TV mat WebOS an och op Android Apparater. Net IPTV bitt Iech e 7 Deeg gratis Test no der éischter Installatioun. Fir d'Net IPTV App voll z'aktivéieren, musst Dir eng eemoleg Bezuelung vun € 5.29 maachen. Fir Är MAC-Adress ze aktivéieren klickt HEI.

Ariichten Net IPTV #

Nodeems Dir d'NET IPTV Uwendung op Ärem Apparat installéiert hutt, musst Dir Är MAC-Adress als éischt kréien. Klickt HEI fir Är Lëscht eropzelueden.

NETTT
NET IPTV 16

1. Gitt Är MAC-Adress.
  2. Fäerdeg den Captcha.
  3. klickt Füügt Lëscht.
  4. Gitt Är M3U Verknëppung.
  5. klickt Füügt Lëscht.
NET1
NET IPTV 17
NET2
NET IPTV 18