Wéi Kodi opbaut

Aféierung: Kodi #

Kodi ass eng preisgekréint a gratis an open-source Heemtheater Theater Software an Entertainment Hub déi op Linux, OSC, Windows, iOS an Android installéiert kënne ginn. Et erlaabt Iech Ären Apparat opzemaachen fir se fir IPTV ze benotzen.

600px Kodi Logo Thumbnail Liicht transparent
Wéi installéiere ech Kodi 91

Installéiert Kodi PVR IPTV Simple Client #

Wann Dir Kodi als Entertainment Software fir Ären Apparat benotze wëllt, musst Dir déi neist Versioun vu Kodi installéieren. Nodeems Dir déi neueste Versioun vu Kodi installéiert hutt an Hëllef beim Setup braucht, fillt Iech gär eise Guide ze verfollegen. Wann Dir Kodi "sideloadéiere" musst, besicht w.e.g. eisen Tutorial wéi d'Installatioun vun Onbekannte Quellen erlaabt ass.

Fir d'Installatioun fäerdeg ze kréien, ouni Probleemer, läscht weg d'Daten:

• Gitt w.e.g. an den ParameterenPVR & Live TV Astellungenallgemeng an da musst Dir "Donnéen ze liwweren"
  • Maacht w.e.g. datselwecht am "Guide-Sektioun“. Duerno gitt weg op Äre Startschierm.

• Schrëtt 1: Gitt w.e.g. an den Parameteren.
1
Wéi installéiere ech Kodi 92

• Schrëtt 2: Gitt w.e.g. "Add-ons"
2
Wéi installéiere ech Kodi 93

• Schrëtt 3: Elo, gitt weg d'Optioun op "Installéiere vum Repository"
3
Wéi installéiere ech Kodi 94

• Schrëtt 4: Wann Dir d'Fënster mat der Lëscht vun de Repositioune gesitt, gitt w.e.g. op "Kodi Add-on Repository ” (Déi erschéngt nëmmen wann Dir op d'mannst een Drëtt-Repository installéiert hutt)
  • Opgepasst: Wann et keen “Kodi Add-Repository“, Gitt w.e.g. op de nächste Schrëtt (Schrëtt 5)
7
Wéi installéiere ech Kodi 95
  • Schrëtt 5: Gitt elo w.e.g. méi wäit erof an wielt "PVR Clienten"
4
Wéi installéiere ech Kodi 96
  • Schrëtt 6: Dir sollt fäeg sinn eng Lëscht voller Add-Ons ze gesinn, kuckt no der "PVR IPTV Simple Client”A wielt et aus.
5
Wéi installéiere ech Kodi 97
  • Schrëtt 7: Dréckt w.e.g.installéieren”Am ënne rietsen Eck.
6
Wéi installéiere ech Kodi 98
  • Schrëtt 8: Waart w.e.g. bis d'Installatioun fäerdeg ass. Dir kritt eng Notifikatioun am Eck uewe riets. Et kann eng Minutt daueren, fir de "PVR IPTV Simple Client"
8
Wéi installéiere ech Kodi 99

Setzt Är M3U fir Kodi op #

Fir Äre Kodi "PVR IPTV Simple Client" mam M3U Link opzesetzen, deen Dir vun eis kaaft hutt, musst Dir de Guide Schrëtt fir Schrëtt verfollegen.

• Schrëtt 1: Gitt an de Astellungen → Add-ons
2
Wéi installéiere ech Kodi 100
  • Schrëtt 2: Elo musst Dir wielt "Meng Add-ons"
Setup a benotzt pvr iptv einfachen Client Kodi Addon 1
Wéi installéiere ech Kodi 101
  • Schrëtt 3: Wielt w.e.g. “PVR Clienten"A gitt an d'Konfiguratioun vun der"PVR IPTV Simple Client".
Setup a benotzt pvr iptv einfachen Client Kodi Addon 2
Wéi installéiere ech Kodi 102
Setup a benotzt pvr iptv einfachen Client Kodi Addon 4
Wéi installéiere ech Kodi 103
  • Schrëtt 4: Dir gesitt elo d'Astellunge vum PVR IPTV Simple Client. Fir de M3U Link z'installéieren, musst Dir de M3U am "Allgemeng → M3U Play Lëscht URL"Sektioun an dréckt"OK”Duerno.
Setup a benotzt pvr iptv einfachen Client Kodi Addon 5
Wéi installéiere ech Kodi 104
  • Schrëtt 5: Wann Dir d'EPG Detailer braucht, musst Dir op "EPG Astellungen → XMLTV URL”A gitt w.e.g. folgend URL: http://195.154.221.171/epg/epg.xml.gz. Duerno musst Dir just "drécken"OK"
Setup a benotzt pvr iptv einfachen Client Kodi Addon 6
Wéi installéiere ech Kodi 105
  • Schrëtt 6: Gitt weg Äert Kodi neu.
Setup a benotzt pvr iptv einfachen Client Kodi Addon 18
Wéi installéiere ech Kodi 106
  • Schrëtt 7: Nodeems Dir de Kodi neu gestart hutt, gesitt Dir am Eck uewe riets, datt de PVR Manager ufänkt. Dat heescht datt Kodi d'Kanäl, VOD an EPG eropluet.
    • Opgepasst: Wann Kodi d'Kanallëscht net start, da kontaktéiert w.e.g. eis Supportteam well Är Lëscht muss reduzéiert ginn, wéinst Iwwerbelaaschtung op Ärem Apparat.
Setup a benotzt pvr iptv einfachen Client Kodi Addon 10
Wéi installéiere ech Kodi 107
  • Schrëtt 8: Nodeems de Kodi d'Kanäl, VOD an EPG Detailer fäerdeg gelueden huet, musst Dir op "TV → Kanäl“. Elo sollt Dir fäeg sinn d'Kanäl a Gruppen ze gesinn.
Setup a benotzt pvr iptv einfachen Client Kodi Addon 13 1
Wéi installéiere ech Kodi 108

Gratulatioun fir den Ofbau vun Ärem Kodi. Mir wënschen Iech vill Spaass beim Fernseh kucken.

Troubleshooting #

Wann de Kodi d'Kanallëscht net konnt lueden oder afréiert, kontaktéiert eis w.e.g. well an dësem Fall Är Kanal Lëscht muss reduzéiert ginn.

Fir all weider Assistenz, fillt Iech gär eis Support Team ze kontaktéieren: