Bypass Infomir MAG Block

Zënter Januar 2019 huet Infomir ugefaang géint IPTV Ubidder ze kämpfen an eng Blockage mat engem Softwareupdate gemaach. Fir de Blockage z'ëmgoen, musst Dir d'Firmware erofgräifen.

5c
"Zougang zu der Websäit déi Dir probéiert hutt ze besichen ass blockéiert am Aklang mam Hersteller Inhalt Schutz a Piraterie Präventiounspolitik. W.e.g. kontaktéiert Ären IPTV Service Provider fir méi Informatioun. ”

Ufuerderunge fir d'Blockéierung ze ëmgoen. #

• Laptop / Computer mat Internetverbindung
  • USB Stick (Format: FAT32)

Tutorial: Wéi kënnt Dir d'Infomir Blockage ëmgoen #

• Schrëtt 1: Desaktivéiert d'Optioun “Automatesch Updates“. Dir fannt et am “Software Autoupdate".

• Schrëtt 2: Nodeems Dir behënnert hutt “Automatesch Updates“, Dir musst Ären Apparat a Fabréck Astellunge zréckgesat hunn.
    • Fir de Prozess unzefänken musst Dir Ären Apparat vun der Energieversuergung schneiden.
    • Duerno musst Dir de Menu-Button fir ongeféier 10 Sekonnen halen, wann Dir en erëm mat der Energieversuergung verbënnt.
    • Elo sollt Dir e Blue Screen mat villen Optiounen kréien. Fir Ären Apparat a Fabréck Astellungen ze setzen, wielt weg d'Optioun "Def.Settings" an duerno "Ok".

**NOTÉIERT: Wann Ären Apparat Boot Mode geännert ass, ännert et w.e.g. nach eng Kéier op NAND.**

Dëst ass e Video, dee Schrëtt 2 weist.

• Schrëtt 3: Elo musst Dir Äre Laptop / Computer starten an déi richteg Datei fir Ären Apparat eroflueden.

eroflueden: https://mega.nz/folder/g9oHQDYA#t7H9GyX6wArzGNz1DZNTHA

EAMhnWh
Bypass Infomir MAG Block 9
  • Schrëtt 4: Erstellt elo en Dossier no Ärem MAG-Model. ZB mag250.
  • Schrëtt 5: Unzip d'Datei an den Dossier an nodeems d'Dateien um USB Drive sinn musst Dir den USB Drive mat Ärem MAG Device verbannen.
  • Schrëtt 6: Elo musst Dir Äert MAG-Gerät vun der Energieversuergung trennen a gitt an de Blue OS Setting-Bildschierm andeems Dir de Menu-Button fir 10 Sekonnen dréckt wärend Dir den Apparat dréit.
    • Fir MAG Geräter iwwer 300 an ënner 400, musst Dir op "Upgrade Tools" goen an dann op "Upgrade Software”→“ USB benotzen ”.
    • Fir MAG Geräter iwwer 200 an ënner 300, Dir musst op "Upgrade Tools" goen an duerno op "USB Bootstrap"

Hei ass e Video, dee genau Schrëtt weist: